Zvonoteca

magazinsalajean 11 octombrie 2012 3
Zvonoteca

# Din ciclul “timpul trece, leafa merge, noi cu drag muncim”, cu mici excepţii, posturile de purtători de vorbe în instituţiile loco au ajuns să fie nimic altceva decât nişte fotolii călduţe, din care poţi naviga cât e ziua de lungă pe Internet, te poţi mesengerui sau feisbucăli în pace şi, din când în când, plimba prin magazine ori piaţă. Iar dacă îndrăzneşte vreun nemernic de ziarist să-i dea temă de casă, adică să-i ceară o informaţie, două, să vezi ce-i sar penele! Unii ca Manuelas des palma… ştie de ce. Şi dacă, totuşi, îţi răspunde printre dinţi, o face în trei vorbe, de genul onomatopeelor. Şi cu liniuţă. Nu ştim prin ce şcoli şi-au făcut unii purtători şi purtătoare de borbe specializarea, dar ştim că pe noi, la grădiniţă, ne-a învăţat să răspundem în propoziţie, iar în clasele primare ni s-a spus că propoziţia are predicat. Obligatoriu!

# În ăl mai mare spital din judeţ îi nebunia de pe lume. În stânga unul dă cu trafaletul, în dreapta, bolnavul îşi primeşte injecţia. Colo se pune un perete fals, dincolo asistenta potriveşte perfuzia. În tot peisajul ăsta, vizitatorii rămân principala ameninţare la adresa sănătăţii pacienţilor. Aşa că portarul are grijă ca fiecare vizitator să se încalţe cu şoşonii de un leu, care ţin departe orice microb.

Comentarii

comments

3 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. Anonim 11 octombrie 2012 at 01:05 - Reply

  No Manuela, ce sa saptamana ai avut! Te-o dosit Graiesul si ai aparut si la Zvono-teca!

 2. Anonim 11 octombrie 2012 at 16:14 - Reply

  sigur a scris o urata cu spume! Invidia….

 3. speranta 12 octombrie 2012 at 07:24 - Reply

  Draga jurnalistiule,

  probabil e cum spui, dar demonstrezi ca nici dumneata nu te ridici mai sus ca altii.

  Speranta reconsiderarii moare ultima!

Lasa un Raspuns »