Zvonoteca

Magazin Salajean 30 mai 2007 0

# Pe la unele institutii care mai au in structura lor si jurnalisti care se ocupa cu furnizarea de informatii pentru mass-media predomina oboseala, sa nu zicem alte cele. Pe invitatiile la festivalul zilelor romane, poate din cauza incalzirii globale, s-a strecurat o eroare de conexiune, pardon, de redactare. In loc de 15-17 iunie 2007 s-a scribalit 15-17 iunie 2006. O fi si asta posibil, festivalul asta sa fi avut loc anu@ trecut si amu sa aibe loc receptia. La placinte inainte, la razboi inapoi!

# Mai zilele trecute, purtatorii de epoleti au trecut la deratizarea zonei din fata Hotelului Porolissum. In ziua raidului, nici picior de comerciant nu s-a mai vazut prin zona cu pricina; toti stateau cu sacosele in mana tupiliti pe sub copacii din apropiere si susotind printre masele ca au fost deranjati de la munca de zi cu zi. Cu efect a fost acea deratizare, caci de atunci este liniste si pace. Uf, ce usurare!

# Mari controale se efectueaza in unitatile sanitare din judet. Pana in momentul de fata, cica-se nu s-a depistat nici o neregula la nici o unitate verificata. Apai, nu stiu ce putem spune la faza asta, mai ales cand se stie ce conditii de cazare exista in spitale, in general. Poate o pereche de ochelari cu dioptrii ar folosi la vizionarea mai detaliata a fiecarui coltisor in parte. Controale placute!

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »