Zvonoteca

magazinsalajean 24 septembrie 2012 1
Zvonoteca

# Cică transportul copiilor cu microbuzele şcolare se realizează în cele mai bune condiţii. Cert este că şi plimbarea elevilor la supermarketurile din municipiu face obiectul muncii. Mai trebuiau doar să le ceară copiilor taxă pentru cumpărături. Dar treacă – meargă, poate or fi făcut practică elevii…

# Iar au spart străzile municipiului de arată ca după război. Mai zilele trecute au asfaltat ca în palmă multe porţiuni de carosabil şi din străzile principale şi dintre cele dintre blocuri, ca apoi să dea cu picamărul zi şi noapte, să aibă ce lucra din nou. Tare loviţi mai trebuie să fie, nu muncitorii, ci acei care fac planurile pentru asemenea lucrări de la cap la coadă… ori de la coadă la cap… Baiu că nici măcar ei nu mai ştiu.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 24 septembrie 2012 at 13:13 - Reply

    zalaul are un citymanager,cred ca trebuie oprit ,altfel distruge tot municipiul.

Lasa un Raspuns »