Zvonoteca

magazinsalajean 10 septembrie 2012 2

# O adevărată aventură “norocoasă” îi aşteaptă pe zălăuani, şi nu numai, în centrul municipiului. Vrea omul să se odihnească pe băncuţele amplasate la umbra castanilor şi, cum se aşează, cum pică noroace din cer. Abia că se mai găseşte loc de găinaţul care cade necontenit dintre crengile castanilor, de parcă stă cineva cu puşca de paintball la ţintă. Or fi având un rost şi castanii şi băncuţele murdare de rahat de ciori şi alte păsărele în mintea administraşilor locali. Cine ştie, poate că sunt prea obişnuiţi să fie împroşcaţi, la rândul lor, cu găleţile cu rahat!

# Atâta cât au efectuat lucrări de reabilitate pe unicul bulevard din municipiu, ar trebui ca astăzi să fie totul fin ca-n palmă pe străzi, trotuare, mai că şi prin spaţiul verde. Baiu-i că ăştia pe unde sparg, mai uită şi să repare. Cică municipalitatea trebuie să astupe pe unde dau ăştia găuri. Cu alte cuvinte, administraţia locală trebuie să astupe găurile date în buget, că la ce lucrări de mai mare ruşinea sunt în stare să facă, te mai miri că nu şi-au luat toţi zălăuanii jeep-uri.

Comentarii

comments

2 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 10 septembrie 2012 at 13:53 - Reply

    Cont suspendat pentru neplata
    Situl graiesilor a fost inchis! Merita sa ajunga la zvonoteca! Halal ziar!

  2. observator 11 septembrie 2012 at 11:58 - Reply

    Halal primar, halal administratie !

Lasa un Raspuns »