Zvonoteca

magazinsalajean 31 august 2012 1

# Se aude prin târg că la unele cămine, copiii nu vor mai primi mâncare gătite de la propria bucătărie, ci vor servi mâncare adusă prin catering, de la cine ştie ce pensiune. Adică, noi ştim, dar, deocamdată, o lăsăm aşa, în plata Domnului, fără să o facem publică. Apăi, lovitură mai mare nici că se putea, mai ales pentru cei mici, care vor trece în 10 septembrie pentru prima dată pragul căminului. Probabil, cei care au luat această decizie nici nu au avut vreodată copii la cămin, altfel, nu se explică această schimbare. Cum să-i dai copilului de nici trei ani cine ştie ce “lături” aduse pe maşină, de la ştie naiba ce pensiune? Oare cine va răspunde în momentul în care părinţii se vor trezi că odraslele lor suferă de toxiinfecţie alimentară?

# Şanţuri şi şănţuleţe prin Zalău. Suntem convinşi că foarte puţină lume din Zalău ştie despre ce e vorba. Faza e că au început să spargă aproape toate drumurile din oraş, după care au astupat şanţurile cu puţin pământ şi… Doamne ajută! De aici încolo vedem ce-o mai fi.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. soany bacsi 31 august 2012 at 07:57 - Reply

    LASA MAI ZVONER CA DACA VOI MANCATI LATURI LA CATERINCA NU INSEAMNA CA CEI CARE ADUC CATERING SUNT TOT CA AIA CARE VA FURAJEAZA PE VOI!
    DECAT SA MANANCE PRUNCII ZAMA DE MORCOVI STRECURATA FACUTA PE PUNGA DE PUI CONGELAT SI SA BAGE MANCAREA MICUTILOR LA FOALE BUCATARESELE SI EDUCATIONISTELE,MAI BINE ASA!
    SCAD CHELTUIELILE CU BUCATARII CU ADUSU MARFII,CU GATITUL LA GAZ SI CURENT SI IN FINAL SE FURA MAI PUTIN DE LA GURA COPILASILOR!

Lasa un Raspuns »