Zvonoteca

magazinsalajean 28 august 2012 3

# Un fost consilier judeţean sălăjean, renumit după ce a fost prins beat la volan într-un accident rutier, pare să fi făcut cunoştinţă recent cu unul dintre cele mai cunoscute site-uri de socializare din întreaga lume. Să fie şi el în ton cu toată lumea, a pus omul câteva fotografii dintre cele mai reuşite: protagonistul lângă un coş cu ouă de paşte şi colo bradul de iarnă împodobit deasupra televizorului… aceeaşi vedetă lângă statuia unui renumit conducător din istoria românilor, numai că fără cap… Însă niciuna dintre fotografii nu întrece profunzimea celei în care eroul nostru apare lângă masa cu lumânări pentru pomenirea morţilor… Vorba ceea: “dacă nu ai cont, înseamnă că nu exişti!”

# Mult aşteptatele precipitaţii au venit, duminică noaptea, ceva mai vijelios decât se aşteptau zălăuanii. A tunat, a fulgerat, ba chiar a trăsnit în echipamentele de transmisie ale unei firme de furnizare servicii de internet. Ce mai, numai aşa clienţii vor putea naviga pe internet cu viteza fulgerului.

Comentarii

comments

3 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 28 august 2012 at 22:21 - Reply

    !!! ???

  2. da,da 29 august 2012 at 16:06 - Reply

    e greu si pt el..

Lasa un Raspuns »