Zvonoteca

Magazin Salajean 28 mai 2007 0

# In parcul din cartierul cu nume roman al Zalaului, vreo cinci zdrahoni de liceeni chinuiau niste leagane de ziceai ca vor sa le scoata din balamele. Pai, unde-s placutele promise de adepisti care trebuia sa-i tina la distanta pe nesimtiti de parcurile de joaca pentru copii? Si unde-s comunitarii? La politisti ne referim, ca aialalti stim unde sunt. Pe langa containere.

# Vinerea trecuta s-a anuntat mare conferinta, mare la Politie si jurnalistii asteptau si ei oaresce informatii pe masura. Cand colo, a fost vorba de o videoconferinta, in care gradatii stateau cu ochii bulbucati in televizor, cazuti in mutenie ca pestele. Si in loc de conferinta beton, a fost doar apa de ploaie, si nici macar aia in natura, ca sa astampere seceta. Da@ pentru setea de informatii a presei nimic? Macar o apa plata cu lamaie, daca altceva tot nu (u)dati.

# Timp de doi ani, pe strada unde locuieste Sfanta Vineri, au fost tot o groapa si un sant ramase dupa lucrarile unora ce au treaba cu uzinele electrice. De cum a fost sunat seful si intrebat de un jurnalist cat mai are de gand sa tina strada ca un svaiter, echipele cu lopeti si mortar au fost prezentate la apel si s-au apucat de treaba. Va sa zica, daca zice seful, se poate, iar de-i zice presa sefului, se poate si mai si.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »