Zvonoteca

magazinsalajean 23 august 2012 1

# Copiluţii care participă la o vestită competiţie sportivă şi sunt cazaţi la un anume hotel înalt din Zalău au un mare dor: nu atât să câştige cupa cupelor – care de!, e şi ea bună la ceva – ci să meargă la scăldat. Adică, bunăoară, încă de la micul dejun, planurile micilor sportivi curg gârlă şi pe toate vocile: “De câştigăm, merem la ştrand!”. Bistoş, zicem şi noi şi mai că i-am fi trimis nu doar la scăldat, ci şi la cireşe, având în vedre că-s încă prunci şi vacanţa mare nu s-a încheiat.

# Un pretins reportaş tv care se vrea atotştiutor în ale sportului s-a trezit, marţi seara, să intervieveze un mare fost fotbalist din naţionala României. Şi după ce sportivul explicase în detaliu, la o festivitate, motivul prezenţei sale la Zalău, reporteraşul îi trânteşte pleosc în faţă sublima întrebare: “Care este motivul vizitei dumneavoastră la Zalău?”. Mda, incredibil, dar adevărat! Sigur, reporteraşul este la început de drum, dar tot îi recomandăm să ţină urechile deschise, măcar aşa, de bun simţ, şi să nu calce în strachini luând-o pe arătură cu întrebări idioate, microfon şi căblăraiele de rigoare.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 23 august 2012 at 13:47 - Reply

    Reportasul tv nu cumva ii pocaitu de Emanuel Pavel?

Lasa un Raspuns »