Zvonoteca

magazinsalajean 22 august 2012 1

# Un inspector şef peste şcoleri este un fel de domn Goe al conferinţelor de presă, mai ales că se încăpăţânează să perturbe întâlnirea cu jurnaliştii folosind în exces telefonul mobil. Asemeni lui Picasso din cântec, inspectoraşul primeşte bip-uri, apeluri, sms-uri cu duiumul şi mai dă şi el, că, mno, aşa e în trend. Sigur nu a auzit de butonul “Silent”, adică tasta aia minunată care pune jucăria plasticoasă pe modul “Silenţios”. Ei bine, îi venim în ajutor şi îi spunem noi: butonul respectiv chiar există!

# Într-un supermarket din oraş, au dispărut coşurile mici, alea care se puteau lua de clienţi pe braţ, la o plimbare agale printre rafturi. Cum au dispărut ca măgarul în ceaţă, cumpărătorii trebuie să se doteze la intrare doar cu cărucioare de-alea mari, greu de împins într-un spaţiu îngust, cum sunt culoarele dintre rafturi. Acum, e drept că noi înţelegem sugestia ălora cu supermarketul, de a cumpăra mult, tot mai mult, dar când omului îi trebuie doar câteva produse, de ce franţ e musai să hămăleasacă la un ditamai autovehiculul ambulant?

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 22 august 2012 at 11:52 - Reply

    D-l Goe face baie
    Si se scarpina la c…e

Lasa un Raspuns »