Zvonotecă

magazinsalajean 14 august 2012 1

# Zălăuanii nu au de ce se plânge că-n oraşul lor nu sunt centre comerciale mari, pentru că şi unităţile comerciale care există au serios de furcă cu efectele crizei. Spaţii întregi stau în aşteptarea unor vremuri mai bune, când vânzătorii îşi vor permite să plătească chiriile din buricul târgului, iar până atunci, fiecare va supravieţui cum poate.

# Lăudabilă iniţiativa atragerii locuitorilor spre valorile autentice, spre folclor şi tradiţional într-o manifestare organizată, în weekend, fără cusur. Cu acest prilej, sute de sălăjeni au trecut pragul unui centru cultural care poate schimba percepţia regională, naţională şi internaţională asupra Sălajului şi valorilor sale. Rămâne doar să vedem ce facem cu unele… percepţii locale, care dau cu stângu-n dreptu’. Cum ar fi başii unor vecinătăţi, care acopereau ritmurile scenei.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. onutan 14 august 2012 at 15:19 - Reply

    stiati ca tot curentul consumat de firma din iasi la zilele zalaului (verii ) a fost platit de primaria zalau ? s-au racordat de la reteaua care alimenteaza iluminatul public si tot consumul sa inregistrat pe contorul primariei ,cred ca parchetul ar trebui sa-i intrebe pe cei care au aprobat acest lucru

Lasa un Raspuns »