Zvonoteca

Magazin Salajean 25 mai 2007 0

# Cu toate ca referendumul s-a incheiat de aproape o saptamana, probabil ca unii mai spera la o actiune de acest gen, din moment ce, p`aci prin zona mai exista o tablita care arata directia spre sectia de votare numarul sapte. Insa, la ce procentaj a avut Base, cred ca si daca ar mai fi zece referendumuri, situatia tot la fel ar ramane.

# Extrem de iritat pe faptul ca, fidelii sai clienti n-au dreptul la parcarea din fata blocului, patronul unui salon situat vizavi de Sfanta Vineri, ce poarta numele unui impresar din fotbalul romanesc, s-a luat de un locatar al blocului, spunandu-i ca locurile sunt pentru toata lumea. Intr-adevar nenica, sunt pentru toata lumea, dar pentru lumea din blocul respectiv, nu si pentru clientii tai, care stau in salon ore intregi la taifas, fara sa se gandeasca ca ocupa locul vreunui locatar. Saracii oameni, cand vin de la serviciu sunt nevoiti sa-si parcheze masinile pe unde apuca, pana la ora inchiderii salonului.

# Ramanem tot in zona bisericii, unde, in weekend-ul trecut s-a batut recordul la oprit apa. Pe langa faptul ca de sambata seara pana duminica dimineata nu a curs strop de apa in blocurile de prin zona, cei care se ocupa cu lucrarile respective au mai oprit-o o data si duminica seara, fiindca, putin mai jos de biserica, aparuse o noua defectiune. Noroc ca a doua oara nu a mai durat defectiunea o noapte intreaga.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »