Zvonoteca

Magazin Salajean 15 ianuarie 2007 0

# Cei care au garaje prin zona agentiei de voiaj nu mai indraznesc sa le foloseasca, de grija parintilor care, zilnic, isi aduc plozii la scoala cu masina. Fundatura respectiva, si asa suficient de aglomerata devine, astfel, in fiecare dimineata, un adevarat calvar pentru orice posesor local de Audi.

# Zalaul secolului doua@s unu: trei sferturi din populatie fac caca in fose. Zalaul secolului doua@s doi: trei sferturi din populatie fac caca. Zalaul secolului doua@strei: au mai ramas doar trei sferturi din populatie. Incercare de film SF de groaznica.

# Prin Ip, prin fata blocului, vreo 7 masculi bagau tare la pumni la un barbat. Doi locatari au coborat sa vada despre ce-i vorba. Au luat-o si ei pe nanau. Au coborat si nevestele. Idem. Cei 7 samurai si magnifici au mai tras o batuta, zilele trecute, si prin Marca, de umple localnicii paturile spitalelor. Pacat ca nu i-au luat la ciomegi pe bokteri, ca poate doar asa ii va mai opri cineva.

# Alesii zalauani au bagat, iarasi, taxe pe barci, fregate, remorchere si iahturi. Poate-poate jibouanii nu-i vor copia pe colegii lor zalauani, pentru ca, altfel, vai de toti cei care fac naveta pe Somes.

# Numarul uniformelor comunitare va fi suplimentat, dupa modelul coeficientul de inteligenta este constant, populatia este in crestere. Sa mai spuna cineva ca nu se cheltuiesc cu cap banii publici. Intrebarea e, pentru capul cui?

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »