Zvonoteca

magazinsalajean 31 iulie 2012 1

# Dacă se lasă cu zile festive în week-end, musai se lasă şi cu pipi pe la toate colţurile de bloc şi prin toate cotloanele oraşului. Culmea e că degeaba se instalează în fiecare an toalete zise ecologice, că unii zălăuani, abia coborâţi cu manierele de la stâna de oi de pe vârful muntelui, preferă tot natura pentru a se uşura. Aşa se face că e plin oraşul de damf de urină mai ceva ca turbinca plină de draci ai lui Ivan. Oare caşchetarii nu pot sancţiona acest obicei de a marca teritoriul, care la animale nu deranjează, dar la specia bipedă, care se vrea inteligentă, e extrem de nesimţit?

# Iar dacă tot suntem la capitolul distracţie, apoi la acest festival estival care e cât al berii, cât al verii, după cum e vrerea petrecăreţilor, ne aşteptăm – cum ne-am aşteptat şi la ediţiile (pe)trecute, la mare tămbălău în trafic. Şi aşa, avem o turmă de şoferi ciobăneşti şi ei care sting arşiţa de vară cu berici turnate cu pâlnia pe gâtlej, darămite acum, când e liber la beutură şi beţivăneală, să vedeţi ce panaramă va fi! Odată ce se vor închide unele străzi centrale, dezmăţul de a căuta rute ocolitoare va fi de mare clasă şi făcut cu stil, adică presărat la greu cu injurii, maimuţăreli şi pumni agitaţi la geamul portierei. Să se ştie, domn’le, că asta-i încă Românica balcanică şi nu vrem stat fiţos de Schengen.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. agricoltoru 1 august 2012 at 11:02 - Reply

    unu. va tot spune lumea ca site -ul nou ii rau dar voi o mergeti in continuare asta da incapatanare.daca inainte stateam 30 minute pe site acuma in 5 am terminat.
    doi. puteti face un zvonaras cu scrisul incorect de la anunturi, ii un deliciu
    trei .faceti un reportaj in ce stadiu sunt casele noi date tiganilor in urma cu 2-3 ani in partea de vest a judetului

Lasa un Raspuns »