Zvonoteca

magazinsalajean 20 iulie 2012 1

# Culmea meseriei de antrenor e să fii demis după un succes obţinut cu echipa pe care o pregăteşti. Culmea sau nu, s-a întâmplat miercuri, după ce campioana judeţului la fotbal i-a “virusat” pe cei de la Sănătatea Cluj cu un 3 – 2, în Cupa României. Nu vrem noi să părem prea curioşi, pentru că fiecare are “bucătăria” lui în care-şi spală unsoarea de pe oale, dar ne întrebăm: Oare ce o fi făcut antrenorul acela de v-aţi găsit să-l demiteţi chiar după o calificare în faza următoare a competiţiei? Sau dacă tot aţi vrut să o faceţi, de ce nu aţi făcut-o mai repede, poate vă ieşea modificarea şi azi eraţi în Liga a III-a. Noi nu ne pricepem la sport, alţii o fac mult mai bine. Noi doar întrebăm.

# Măi ce ţi-e şi cu exclusivităţile astea din presa sportivă locală. Unii bagă la exclusivităţi, de, uneori chiar şi lor le vine să creadă că ştirea nu a mai fost scrisă în nicio publicaţie până în acel moment. Scriu mare şi frumos că e ştire în exclusivitate, dar culmea, aceeaşi informaţie apare încă în două publicaţii, în aceeaşi zi. Mai mult, unele exclusivităţi apar la o săptămână după ce omul a apucat să le citească în alte ziare. N-ai ce face, unii ar face pe dracu-n patru să-şi vândă produsul, nu contează că păcălesc sau nu cititorii. Felicitări şi la mai multe… exclusivităţi!

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Dius 20 iulie 2012 at 09:27 - Reply

    Cota-nul e campionul exclusivitatilor in Salaj

Lasa un Raspuns »