Zvonoteca

magazinsalajean 18 iulie 2012 1

# Ca la balamuc prin zona pieţei agroalimentare din centrul municipiului. Ici un papuc şi-o vestă de muncitor, colo câţiva pepeni rostogoliţi până-n mijlocul drumului şi nelipsitele maşini parcate de-a curmezişul străzii. Să te mai miri că fac slalom şoferii pe străduţa înghesuită până la refuz, de mai saltă câteva oglinzi ale maşinilor parcate şi mai trosnesc sub roţi câte-o lubeniţă… Ca la balamuc, dom’le!

# Doamne, dă românului mintea de pe urmă, că poate, poate, aşa cătinel, ar pricepe şi angajaţii unor bănci ce tre’ să facă atunci când la ghişee e doar o ghişeistă, dar coada de clienţi stă să iasă afară din clădire. Că doar aşa s-a întâmplat ieri la o bancă de pe centrul Zalăului, unde abia îşi ţineau oamenii nervii în frâu văzându-se încolonaţi minute bune, în faţa unicului ghişeu funcţional, ca să poată achita nişte facturi. Ori au dat angajaţii băncii iama în concedii ori au dat bir cu fugiţii din oarece motive ascunse. Cert e că e penibil să ţii oamenii la rând de florile mărului, dar să strigi sus şi tare cum că clienţii sunt ăi mai tari stăpâni, care merită satisfăcuţi oricând.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 19 iulie 2012 at 04:41 - Reply

    penibil da caci bancile , odata cu criza, isi satisfac clientii mai repede in tate hudele(in special cea anala!) decat unde trebe, adica la jeb !!!…

Lasa un Raspuns »