Zvonoteca

Magazin Salajean 24 mai 2007 0

# Pare-se ca pe lucratorii de la SC Electrica SA Zalau i-au napadit excesul de zel, tucma de dimineata si mai mult la reactia cotidianului nostru. Nu ca asta ar fi o problema, dar cei doi care au venit in campul muncii nu au stiut pentru cine se efectueaza acele lucrari. Din prea multa caldura care ii toropea sau cine stie de ce, au uitat un mic amanunt, important, zicem noi: sa anunte din timp ca se va lua curentul pret de cateva minute. Pai, ce am mai putea spune decat ca Timpul trece, leafa merge, noi cu drag muncim.

# Daca te napadeste norocu sa te poarte pasii prin localitatea Ban, o sa ai surpriza sa nu stii unde te afli, numai daca esti familiarizat cu meleagurile respective. Nici la intrarea si nici la iesirea din Ban nu exista tablite cu denumirea localitatii, de aproape sase luni. Alo?! autoritatile locale? Se aude?

# Suntem in secolul XXI si unele comune salajene traiesc ca in Evul Mediu. Unor cabinete ale medicilor de familie le lipseste inclusiv apa curenta potabila. Poi@ , Doamne iarta-ma, cum poate fi autorizat un astfel de spatiu unde nu te poti spala pe maini si nici trage apa la buda? Cine a fost oare acela care a dat autorizatia de functionare? Alooo… ne aude cineva? Ca noi am ramas fara cuvinte, daramite fara auz?

# Desi traim in secolul vitezei, purtatoarea de cuvant cu epoleti se misca cu viteza melcului turbat. Doua zile la rand i s-au cerut niste informatii despre cazurile de furt de autoturisme din Zalau, dar nici pana in ziua de azi acesta nu au ajuns la destinatie. Cat oare va mai trebuie sa asteptam, pana in Ziua de Apoi?

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »