Zvonoteca

Magazin Salajean 23 mai 2007 0

# In zilele noastre, pentru a intra in posesia unui colet de la posta te apuca toate transpiratiile. Da@ unde mai pui la socoteala ca te poarta de la un oficiu la altu@ de-ti vine sa-ti smulgi parul din cap de nervi si de atata indolenta din partea unor gheise de la oficiul postal din vecinatatea pietei Astralis. Dupa ce omul a batut drumurile de la o posta la alta, cele de dupa geam se distrau de minune. Doamne da-i minte la cel ce n-are!

# Care va sa zica, odata cu cresterea cazurilor de diabet in Salaj scade numarul cadrelor medicale. Pai la cat de mult au de umblat saracii de ei, asta le mai trebuia, sa nu mai aiba la cine apela in caz de nevoie majora. Pai, lasa sa creasca alte cele, ca de bolnavi nu ne pasa. Sa isi imparta clipele pretioase din viata lor, care si asa este cum este.

# Odata cu caldurile aste@ s-au deschis cu mic cu mare si carciumele si terasele. Marea problema este a acelora care locuiesc in vecinatatea acestor bodegi urat mirositoare, care intrec cu mult un sconcs. Si daca te bate norocu@ sa treci pe langa ele, atunci chiar ca ti se muta nasu@ din loc. Hai noroc ca maine- om be@.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »