Zvonoteca

Magazin Salajean 21 mai 2007 0

# Un coleg de breasla de la Graiesul ne spune povesti despre autostrazile pe care l-au plimbat mai marii judetului saptamanile trecute, in cele deplasari prin tari straine. Si asa frumos le zice, tot cu autostrazi din alea la care numarul de benzi sare din doi in doi, ca iepurele: ba sase, ba opt, ba daca aveti destule degete sa socotiti, or fi de-a dreptul o duzina. Dar poate s-or inmulti si mai mult povestile si benzile, si degetele, ca la ce vreme de ploaie ne-o dat Al de Sus, imaginatia poate rodi in voie.

# Un tractorist de la Elecrtica s-o strofocat aproape un ceas sa vare hardughia pe care o conduce in garajul din cladirea Prefectului. Degeaba a incercat tot felul de scheme si degeaba o urmat indicatiile de pe margine, ca tractoru nu s-o nimerit pe use. Da rau s-o nimerit p`acolo si cam multe masini, ce o trebuit sa stea si sa astepte sa gate electricianu nost` manevrele.

# Pe strada cu nume de sfanta din calendar, mai jos de beserica, s-o facut oaresce sapaturi. Bag sama, aia care o sapat o uitat ca gropile trebuie si acoperite si o lasat o adancitura in drum numa buna sa-ti faci garaj la motor in ea. Ca si asa o zas aia de la primarie ca nu au locuri destule unde sa constuiasca garaje pentru masini.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »