Zvonoteca

Magazin Salajean 18 mai 2007 0

# Al naibii ti-i si cu moraritul asta in ziua de azi. Te duci la moara, una cu nume Europ(e)an, din Sarmasag, si platesti doi saci de concentrat pentru porci, iar cand ajungi in magazie, surprize, surprize. Un imbecil de magazioner, care, probabil, se crede la masa acasa, iti spune cu zambetul pe buze ca nu iti poate oferi decat un sac de concentrate si unul cu ceva tarate expirate. Iar daca vrei sa te duci inapoi la casierita sa-ti dea banii, nici vorba. Mai bine s-ar fi deschis o gogoserie, daca si asa boss-ul e un Ago(go)ston. Asa ca, Europa(n) ai venit, painea calda o-ai scumpit, de oamenii trasi pe sfoara, va afla intreaga tara.

# Meseriasele de casierite, de la institutia care ne baga gaz prin tede, au comis-o din nou luna trecuta. Asta, dupa ce tot in acest an si-au mai dat o data cu stangu-n dreptu@. Saracii oameni au primit intr-o luna facturi cu valoare nula, iar in luna urmatoare s-au trezit cu o suma colosala, care i-a facut sa bage adanc mana prin buzunare. Iar daca mai ai si curajul sa intrebi ce-i cu toata harababura asta, casieritele iti spun, fara jena, ca vina nu e a lor. Insa, nu stiu cum s-a facut, ca pana la urma s-au gasit si vinovatii, bineinteles, casieritele.

# Ieri, la Cimitirul Eroilor, ultimul care a ramas sa depuna o jerba de flori a fost un veteran ce abia tragea dupa el coroana. Numai dupa ce bunicul s-a impiedicat de vreo trei ori de batranete, unul dintre ghinaralii insirati ca la comanda a sarit sa-l ajute. Restul crailor erau prea ocupati cu zambitul la aparatele fata ziaristilor ca sa aiba vreme de el.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »