Zvonoteca

Magazin Salajean 7 mai 2012 0

Roasa de invidie, dar mancata de rujina, cimpalaca de la Prefectura incepe sa faca spume la gura pe anumite site-uri de socializare, dand lectii de jurnalism celor care si-au permis sa manance un amarat de mic de ziua presei. Ciudata creatura, probabil lovita in mecla-i pocita de timp si spatiu, a uitat ca nu cu mult timp in urma statea capra in fata redactiei noastre pentru a obtine un colt de pagina unde sa-si publice ineptiile. Cu toate acestea, i-am recomanda Juliei, acestei zeite in mizerie, ca inainte de toate sa faca un dus, ca apoi sa-si intrebe vecinii daca modul in care se imbraca nu le-a intarcat deja pruncii.

Apropo, locul hipopotamilor ii la zoo, nu pe site-urile de socializare. No, amu-i bine?

E o mizerie in campania electorala, iar chestiile scarboase incep deja sa puta de la o posta. Candidatii isi dau la greu la gioale, se musca si sar unul la beregata altuia, aruncand tot felul de zvonuri si fumigene cu scopul de a se denigra reciproc. Daca a inceput tare, banuim ca improscarea cu noroi si smoala va continua si mai abitir in urmatoarele saptamani. Deh, le dorim succesuri!

Ca la noi, la nimeni! Cum se intampla ceva pe unicul bulevard municipal, cum tot traficul e dat peste cap, de numai in Zalau nu-ti doresti sa fii. Sigur, nu au fost imbecili cei care au pus bazele orasului, ca aia saracii nu aveau cum intui ce va aduce ziua de maine. Nesimtirea si lucrurile facute anapoda sunt la ele acasa cand vine vorba de vremurile moderne, cand pe toti cei responsabili i-a durut la basca si nu au dat 2 bani ca sa dreaga situatia. Carevasazica, zalauanul de rand a suferit la greu in week-end, cand un eveniment a pus cruce traficului rutier si pietonal prin oras. Si sa ne asteptam la haos si mai si, ca doar se apropie vara cu ale ei Zile romane si nu numai.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »