Zvonoteca

Magazin Salajean 16 mai 2007 0

# Mare democratie in tara asta, mai fratilor, iar in ceea ce priveste tupeu@… ne abtinem de la comentarii. Marea companie oranj se pare ca si-a luat o zi libera, ca si asa e canicula afara. Pai, mai sa fie! Cum se poate asa ceva cand mii de abonati depind de telefoane mai rau ca de aer? Tot ce putem face este sa asteptam o zi mai putin torida si, bineinteles, revenirea serviciilor oferite, la normal. Alo? Ne aude cineva… Eroare de conexiune…

# Cica la sfarsitul acestei saptamani se va da startul la chelitul de oai. Aoleo, frate, daca e asa, cred ca pajistea, sau unde se va tine marele eveniment, va fi neincapatoare. Dar intrebarea este: oare nu se accepta si tapi sau oi cu doua picioare? Ca, har Domnului, avem destule exemplare vii pe langa noi.

# Ce mai putem spune despre parcarile soferilor alandala? Al doilea punct negru pe lista este cel din fata Pietei Centrale si a Bancii Transilvania. Apai, in timpul diminetii ce@ i acolo te doare debla. Unii soferi parcheaza hapt in mijlocul drumului sa se asigure ca nimeni nu mai circula in spatele lui. Cat despre trotuare? Ori sunt invisibile, ori nu exista, pentru ca pietonii circula mai nou pe sosea. Parcarile, bata-le vina!

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »