Zvonoteca

Magazin Salajean 15 mai 2007 0

# Parcarile din spatele institutiei in care lucreaza prefectul sunt, cu siguranta, cele mai pline cu masini din intreaga zona circulabila a Salajului. Nimeni nu s-a gandit pana acum sa decongestioneze traficul, cu toate ca, daca aia de la mediu ar face un test de toxicitate a aerului, s-ar sparge aparatul. Si-atunci, te mai miri ca in zona centrala a Zalaului, din cauza durerilor de minte, nimeni nu mai are chef de lucru?

# Temperaturile astea au luat mintile, rationamentul si reflexele soferilor, care si asa, in majoritatea cazurilor, sunt niste deziderate care primesc raspunsuri… ceva mai subtiri decat acul de pe ceasul de bord al masinii. Asa se face ca numarul accidentelor de circulatie a inceput sa creasca precum gradele din termometre. Sa fie oare efectul incalzirii globale, ori se pune problema unei selectii naturale?

# Cine a spus ca zalauanul e sarac, ala ori nu vede bine, ori a trecut printr-o perioada in care i s-au scurtcircuitat neuronii. La cate vile, sedii de banci, masini de lux si biserici apar in oras peste noapte, este posibil ca, in curand, daca o tinem tot asa, sa mutam Capitala in Salaj. Si-apoi, ce-ar fi rau intr-asta?

# Daca tot suntem la capitolul intrebari, avem si noi o dilema: cand naiba apar baietii aia cu dezinsectia si deratizarea? Om fi noi banosi, da@ sobolanul si tantarul nu face distinctie intre grosimea conturilor din banca. Or, daca nu se poate sau nu se vrea, sa stim si noi cine-s tradatorii. Macar atat… Sau asteptam sa treaca referendumul?

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »