Zvonoteca

Magazin Salajean 14 mai 2007 0

* Ca sa aiba si ei un loc de munca pe cinste, bisnitarii din Zalau si-au organizat birourile in fata Hotelului Porolissum in detaliu, asa cum scrie la carte (nu aia de munca, evident). Au manele de manele, care urla de se aude pana dincolo de Meses, au seminte, da nu folosesc cosurile de gunoi, ceea ce e iar tumna in regula, si au limuzine parcate alandala, cat sa incurce traficul din zona. Daca mai aveti sugestii despre ce le mai lipseste, le puteti transmite personal, Ii gasiti cocotati pe gardurile din metal de langa Porolissum.

* Zice-se ca din augustul trecut incoace, numarul persoanelor care solicita certificate de incadrare in grad de handicap a crescut, s-a dublat, ba chiar s-a triplat. De cand stau oamenii coada la usa lor, aia de la comisia care elibereaza certificate nu se mai vad dintre dosare. Nu stim care e cauza, da se mai zice ca oarecine a descoperit o smecherie prin care se pot cere de la comisie poptirusirile alea. Oare nu se sesizeaza nimeni?

Doi zalauani erau mai sa se ia la tranta dreapta pentru un loc de parcare in cartierul de langa Spitalul Judetean. Hopa, e drept ca nici in dumbrava nu pot fi toate minunate, da nici ca in codru nu pot fi. Decat sa va dati, fratilor, in cap unu` altuia, mai bine dati o tura pe la ADP si-i intrebati pe aia cum si de ce nu fac mai multe parcari in oras.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »