Zvonoteca

Magazin Salajean 10 mai 2007 0

# Democratia se pare ca ia amploare in randul primarilor invitati la intrunirile organizate de agentia responsabila cu mediul. Inca o data s-a adeverit faptul ca tot ce tine de mediu este pur si simplu ignorata de majoritatea primariilor din mediul rural. Din totalul de 20 de administratii publice locale, la sedinta au luat parte doar 7 persoane. Nici alea nu au fost cine trebe@, in sensul ca multe primarii au desemnat o persoana din cadrul primariei, pentru a scapa ei insisi de o deplasare, pentru ei inutila, pana in Zalau. Frumos va sede, stimati primari!

# Cica din luna septembrie va creste iarasi punctul de pensie. Pai era si cazul, dupa umila mea parere. Pentru ca cei care au in zilele noastre un venit mizer de la Stat, au lucrat cu drag si spor pentru tara. Dar, vazand cat de bine sunt recompensati, stam si meditam la o zi mai buna onetru ei si, de ce nu, si pentru noi, astia mai de pe treapta de jos a comunitatii.

# Inca o data se adevereste faptul ca bautura iti suceste mintile. Drept exemplu sta oribila fapta ce a avut loc in Criseni, unde o femeie si-a pierdut viata chiar din vina sotului sau, cam certat cu cele sfinte. Si ajungem sa credem din ce in ce mai mult ca vine sfarsitul lumii!

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »