Zvonoteca

Magazin Salajean 8 mai 2007 0

# Dupa ce, nu cu mult timp in urma, se iubeau de mama focului pe altarul democratiei romanesti, acum, dupa doi ani de concubinaj, liberalul si pedistul si-o trag la geoale mai ceva ca in emisiunea Tradati in dragoste. Din pacate pentru cei doi, diavolul ce-a intrat cu coarnele in relatia celor doi nu-i nici pe departe unul despre care se spune ca-i presedinte suspendat. Nu, nici vorba! Daca stai putin si cugeti, iti vei da seama ca, la ora actuala, Michiduta jubileaza in sediul sau de pe strada Kiseleff, imbracat in petale rosii de trandafir, satisfacut pana la orgasm de rezultatul planului sau diabolic. Deja, ma gandesc cu groaza la o reeditare a mineriadei… Michiduta al nostru e specialist si intr-ale provocarii ortacilor.

# Directorii de deconcentrate democrati mai pot respira pe fotoliile lor cel putin inca doua saptamani. De abia atunci vor sti daca sunt nevoiti sa-si faca bagajele. Sau nu… Pana la referendum, nimeni nu le va mai purta de grija. Razboiul are si el rolul sau: a inceput sa intunece mintile multora.

# Nu stiu cum se face, da@ latifundiarul de Beeecali dospeste in sondajele de opinie mai ceva ca aluatul lui bunica. Are procente la greu si-n Salaj, cu toate ca nimeni nu misca un deget pentru a-i face propaganda. Apropo, daca cineva cunoaste vreun nume de presedinte al vreunei filiale salajene sustinute de partidul fostului cioban, este rugat sa contacteze redactia. N-am mai behait demult…

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »