Zvonoteca

Magazin Salajean 12 ianuarie 2007 0

# Din cauza locurilor putine pentru parcarile de masini din fata blocurilor si din cauza debandatei totale in privinta locurilor de parcare, care nu au o anumita ordine, unii proprietari de masini, ajunsi la culmea disperarii pentru faptul ca nu mai au unde sa-si parcheze masinile, ii cadorisesc pe cei care ajung mai repede in parcare cu cateva cuie in cauciucuri. Cred ca cei de la vulcanizare au fost in al noualea cer cand au auzit noua modalitate de razbunare a soferilor.

# Suntem peste tot acasa, portile ni-i se deschid, nu echipa mai frumoasa si iubita ca Rapid, Acesta este un paragraf din imnul echipei de fotbal Rapid Bucuresti, care se poate aplica si la echipa noastra de handbal, insa in alta formula: peste tot in deplasare, portile nu se deschid, am fost o echipa mare, iar acum suntem rusini.

# Pana in urma cu ceva vreme, o anumita portiune de drum dintre Hereclean si Varsolt a fost plina de gropi si denivelari. Acum gropile s-au astupat, insa denivelarile au ramas. Noroc ca pe acea portiune exista multe curbe, ca altmiteri, spoilerele si tobele masinilor erau de mult distruse.

# Tot mai dese sunt momentele in care masinile nu tin cont de culoarea rosie a semaforului, iar pietonii trec pe unde-i duce capul. Unii dintre soferi nu opresc nici la trecerea de pietoni, fiind cat pe ce sa te ia pe capota masinii daca nu esti atent. Cat despre oamenii cu epoleti, nu stim pe unde trec de nu vad asemenea infractinuni. Cu siguranta au alte ocupatii mult mai interesante.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »