Zvonoteca

Magazin Salajean 9 februarie 2012 0

Al doilea salajean propus, in mai putin de 24 de ore, pentru portofoliul de la Economie. Tulai, Veta! Bagam sama ca au ajuns tumna la noi fiindca economia Salajului numa duduie! Misto! N-am fi crezut!

Ninsoarea s-a oprit de cateva zile bune, dar ce? Credeti ca putinele trepte si scari din Zalau au fost curatate de omat? Neee, stau bine mersi acoperite de zapada sticloasa si alunecoasa, ca doar nu cumva sa se oboseasca drumarii sa tape o lopata de nisip unde trebe. Nuuu! Mai simplu e sa le lase asa si sa-i vada pe oameni cum se intorc cu cracii in sus cand le e lumea mai draga. Lasa ca a veni si primavara si din omatul de pe trepte vor iesi ghiocei.

E facatura: la intersectiile semaforizate din Zalau, becurile de deasupra lipsesc sau sunt sparte. Singura lumina este cea a semaforului, colorata in trei culori, ca pasta de dinti. Cum sa-i vezi din masina pe pietonii care traverseaza zebra la ceasul crepusculului? Cum sa vezi ca pieton octogenar unde e bordura trotuarului? Eh, nu mai stam sa dam raspunsuri la intrebari retorice. Care nu vede, sa mearga sa-si cumpere un ochi de ciclop. Ori sa sesizeze autoritatile la chestiile astea care

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »