Zvonoteca

Magazin Salajean 3 mai 2007 0

# Un zalauan de-al nostru, sportiv de felul lui, era cat p@aci s-o ia pe cocoasa joi, la meciul Huuuu Cluj – Hai Steaua! Se intelege, gagiul era stelist, iar galeria stelista era asteptata cu surle si trambitie si cu bate pe la iesirea din stadion. Noroc ca cineva apropiat i-a zis sa-si mascheze bucuria si sa iasa de pe stadion camuflat, impreuna cu cei de la Manastur.

# Un director agricultor, de nevoie, a exemplificat cum sa nu se dea in arenda pasunile detinute de primarii. Adica omul are, zice el, vreo 500 de vacute, boi nu, iar secretarul municipal nu-i da pasune. Normal, secretarul respectiv n-are nimic de a face cu pasunile, ci doar cu padurile. Mai ales ca-i vanator! Unii cu ciurdele de vaci, altii cu mistretii.

# La patru luni de la integrare, unii oficiali ii tot dau si acum din gura cu subventiile europene. Mai frate, a trecut vremea subventiilor! Iar fondurile structurale chiar nu au nimic de a face cu subventiile.

# Primarii si restul angajatilor administratiilor rurale nu vor, nicicum, sa puna mana pe meiluri. Ce si faci, chestie de generatie. Noroc ca cei de la urgenta au avut stralucita idee de a comunica prin semeseuri. Doar ca si in cazul asta omul de la celalalt capat al mesajului, trebuie sa-si tina deschis mobilul.

# Sambata, duminica, luni, marti – patru zile lungi si late, calde, cu mici si gratare la iarba verde si cu focuri de stins pentru pompieri. Unii chiar mai au parte de un Unu Mai muncitoresc!

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »