Zvonoteca

Magazin Salajean 10 ianuarie 2007 0

# De-a lungul vremii, in diferite ocazii, ne-am intrebat ca tat romanu@ ce are organu@ cu prefectura si, sincer, niciodata nu am primit un raspuns concludent la intrebarea noastra. La fel, incepem sa ne punem intrebari si-acum, cand pe la urechi ne-a trecut un zvon cum ca printre cei care se ocupa de sanatatea publica a judetului, autoritate cu acte in regula, s-ar fi strecurat, in urma unui concurs, un neam apropiat de-al vicedirectorasei cu nume de lider democrat (coincidenta trista si nedorita de nume, pentru ambele persoane). Trecand cu vederea nepotismul ce pute de la o posta a chinezarie imorala (iertati, va rog, tautologia, dar cine trebe va pricepe cum si, mai ales, de ce), avem si noi o intrebare, si anume: de cand un profesionist intr-ale metalurgiei isi va putea baga degetele sfredelite de la spanul de strung in sterilitatea, pardon, intru sterilizarea aparaturii medicale? Ahaaa, intelegem ca postu@ ii rezervat pentru turnatori. Traiasca si infloreasca sistemul sanitar salajean, ca de abia asteptam sa punem mana pe un alt scandal…

# Zalauani, vi se pregateste ceva. Dupa unii soferi, inca vizibil emotionati de aderare, traseul autobuzelor numarul 1, adica Bradet – Gara, s-a mutat prin Dumbrava. Nu va speriati.. ati fost martori la farsele lui Jugaru, asa cum a fost si subsemnatul in dimineata zilei de ieri, cand in loc sa ajung in centru, era sa ajung in Dumbrava. Calatorii atragandu-i atentia soferului ca s-a abatut de la calea cea dreapta, a incercat sa intoarca busul si, of la naiba, s-a tamponat cu o masina straina. Mai sa fie, se pare ca si unii soferi au nevoie de cursuri de instruire!

# Orasul de sub Meses, Zalaul nost, nu a scapat de gropile sapate doar de dragul sapatului. O groapa de proportii isi face si acum veacul in fata societatii Cuprom, iar muncitorii isi pierd vremea, admirand soarele sau mai bine zis, asteptand sa dea Dumnezeu o ploaie cu ciment, ca asa poate le va face cineva treaba.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »