Zvonoteca

Magazin Salajean 29 martie 2007 0

Conditiile meteo favorabile aduc din ce in ce mai multe beneficii orasului de sub Meses. La fel cum ies ciupercile dupa ploaie, asa se intampla si cu hadempistii nosti@ care muncesc cu drag si spor la salubrizarea spatiilor verzi. Doar ca da la prea mult zel sau, de ce nu, da la insolatia provocata de soarele generos, uita sa mai opreasca masinariile de tuns iarba si tufele dupa ce le folosesc. La fel ca duba neagra, acestia baga sparieti in toti trecatorii, ambaland la nivel turbo drujbele din dotare. Pare-se ca fac parte din marea familie bazata pe sistem turbo!

# Trotuarele au ajuns din ce in ce mai mult un pericol public. Mamicile care sunt nevoite sa circule cu carucioarele pe trotuarele aieste sunt fata in fata cu obstacolele de 100 metri de la competitiile sportive. Si cum nimeni nu face nimic in acest sens, indiferent daca se fac sesizari sau nu, saracele mamici prefera sa stea acasa, decat sa-si altereze atat carucioarele, cat si nervii. Vorba ceea: cine are urechi de auzit sa auda. Aviz amatorilor!

# Nu stiu altii cum sunt, dar eu cand ma gandesc ca suntem nevoiti, de multe ori, sa ajungem in fata gheiselor de la anumite institutii cu renume din Zalau, m-apuca batu. Mai zilele trecute, o zalauanca platitoare de asigurari de sanatate a dorit cateva informatii legate de situatia in care se afla fiul sau, cu privire la asigurarile de sanatate. Gheisa, vizibil deranjata si pe deasupra depasita de situatia in care a fost pusa, a avut stralucita idee de a spune ca fiul contribuabilei nu este bolnav si ca nu poate beneficia de asigurare, deoarece in cartea de munca figureaza ca are o perioada lipsa in cei 5 ani de munca prestata. Degeaba a incercat femeia sa-i explice cum stau treburile, gheisa iritata se facea ca ploua. Si uite cum ajungem la vorba ceea de demult: Bate saua sa priceapa iapa.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »