Zvonoteca

Magazin Salajean 28 martie 2007 0

# Din nou in gura presei. Este vorba de un ABC amplasat pe o strada care duce cu gandul la armonie, insa, din momentul in care ii calci pragul te intampina, de regula, numai vanzatoare acrite si nervoase. Apai, cum sa-ti mai vina chefu de a cumpara ceva deacolo cand vezi o moaca gata sa te alunge afara din magazin cat mai repede? Suntem constienti ca in tara asta s-a instalat democratia de ceva vreme, dar chiar asa? In momentul in care vrei sa-ti cumperi ceva, de atata democratie, vanzatoarea, in loc sa te intrebe frumos ce poftesti, te intampina o muratura care deabia auzi ce mormaie. Apai, daca se continua in ritmul asta, se va ajunge sa se schimbe si numele aleii din cauza vanzatoarelor din magazine, din Aleea Armoniei se va schimba in aleea muraturilor…

# Degeaba incearca unele institutii cu domeniul de ocrotire a mediului sa convoace cat mai multi primari din mediul rural la intalnire, ca acestia nu-si dau nici un interes. Recent, la una din intalniri, in loc de 24 de primari au participat doar jumate din ei. Ei, ce sa-i faci, in momentul in care munca in aratura este mai importanta decat ceva cu impact asupra mediului inconjurator? Timpul trece, leafa merge, noi cu drag muncim… dar in folosul cui?Ca rezultatele se cam lasa asteptate. Aviz amatorilor!

# Nu stiu cum stam cu programul ista de curatenie generala in oras, dae intr-una din zilele din uichend una bucata bulevard a fost plina de noroaie uscate. Masinile, care au avut norocu sa circule prin zona cu pricina (Scala- Uz casnic), parca faceau slalom printre gramezile de noroaie plasate pe mijlocul soselei. Ehh, cum programul nu este nici pe departe la jumatate, ne intrebam cine se face responsabil de asa ceva? Raspunsul nu-l cunoastem, dar cine stie? Poate il vom afla, iar cei vinovati vor plati!

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »