Zvonoteca

Magazin Salajean 26 martie 2007 0

# Diminetile, dupa ce te extragi la greu din pat ca sa vii spre serviciu, soferii autobuzelor de transport la comun fac totul ca sa te bine dispuna si ca sa ajungi cu voie buna si nesilit de nimeni la serviciu, varandu-ti pe gat nombar oan din topul manelist, care suna cam in felul urmator, pe tot cuprinsul Bradet – Gara: Am o mie de motive, ca sa-ti spun cat te iubesc si tat asa, pana ajungi sa bagi cutitul in primul om, cand ajungi la locul de munca.

# Duminica, zi cu o gramada de chefuri: ziua primarului de municipiu, ziua Politiei si cine mai stie ce pica. Pai, la cate prime si premii umfla baietii, e si normal ca se pot chefui cum le trece lor prin cap.

# Primul om din administratia judeteana a deschis concursul de grafitti, mazgalind cu rosu ceva ce semana a inima. Asteptam cu nerabdare sa vedem noul luk al masinilor CJS acum, dupa ce seful a prins gustul mazgalelilor cu spray.

# Umbla zvonul prin piata ca un anumit mare provider de servicii de internet da semnal unui alt provider mai mic, care, la randul sau, trimite semnalul unui provider si mai mic, si tot asa, pana ajunge conexiunea pana la ultimul om de la tastatura, care da cu pulanul in toate aparatele, pentru ca nu-i mai merge netul.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »