Zvonoteca

Magazin Salajean 23 martie 2007 0

# Citeam zilele trecute intr-un cotidian vecin despre esecul echipei Oltchim, din prima mansa a sferturilor de finala ale Cupei Cupelor la handbal. Intr-adevar, fetele de la Valcea au pierdut, insa nu cele enumerate de colegul nostru de breasla, fiindca la cat de tare le-a incurcat numele fetelor din Zavoi, nimeni nu mai poate sti care a fost saptele de baza cu care a inceput Tadici meciul din Croatia. Las@ ca nu e rau colega, toate au un inceput. Si asa Pastele este aproape, tu numai sa pregatesti mieii.

# Slava Domnului ca dupa o gramada de zile, cei care se ocupa de asfaltarea strazilor s-au gandit sa astupe gropile de pe Armoniei si de pe Ritmului, pe care, defapt, tot ei le-au facut. Dar, vorba aia, decat deloc, e bine si mai tarziu. Numai sa nu uitati, fratilor si de parcarile dezastruoase care sunt putin mai sus, vizavi de Sfanta Vineri.

# Consiliul Local si Consiliul Judetean au fost in acest an foarte darnice cu sportul din Salaj, oferindu-le cluburilor sume substantiale. Insa, cum romanul niciodata nu e multumit cu ce are, unii conducatori de club au fost maniosi pe faptul ca suma primita de ei a fost mai mica decat a altora. N-ai ce-i face, bai nene, aici vorbesc rezultatele, nu merge cu vrajeala.

# Mai nou, daca vrei sa-ti parchezi masina intr-o parcare cu plata, dupa parerea celor care se ocupa de administrarea domeniului public, trebuie sa-ti faci rost de tichet pentru parcare, dar sa nu care cumva sa te puna Sfantu@ sa iesi din masina, ca baietii abia asteapta sa prinda ocazia sa-ti poata fotografia autoturismul. Pai asta ce lege o mai fi, fratilor, de nu ai timp nici macar un minut sa te duci sa-ti cumperi tichet, fiindca risti sa fi amendat. Poate maine, poimaine o sa ajungem sa fim amendati si numai daca circulam prin zona respectiva, ca la ce placere au unii sa dea amenzi, te poti astepta la orice.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »