Zvonoteca

Magazin Salajean 22 martie 2007 0

# Cat de curand, cica, acei conducatori care au naravu@ de a parca neregulamentar pe unde le toaca mintea, vor avea de-a face cu hingherii de masini. In sfarsit vom intra in randul lumii, vorba aia, ca la cat priveste parcarile haotice, stam foarte bine, pe locul I. Asa ca, feriti-va de hingheri, dragi soferi vitezomani, deoarece zilele in care faceati ce vroiati sunt numarate.

# Nu bine s-au terminat lucrarile de pe strada armonioasa, ca a si inceput alta serie. De aceasta data la intersectia dintre strada armonioasa si ritmica. Oare de data asta ce a uitat Samtidu@ sa mai faca? Probabil a uitat sa puna capac la tede… cine stie? Cert este faptul ca din nou totul este un haos in zona. Dumnezeu sa ne ajute!

# Sfarsitul de saptamana ar fi trebuit sa fie dedicat spectacolului de balet Frumoasa din Padurea Adormita, sustinut de teatrul National de opera si balet Oleg Danovski din Constanta. Insa, zalauanii iubitori de spectacole de acest gen s-au speriat de pretul biletului de intrare, 350.000 lei vechi. Pai, cum sa nu te sperii de pretul unui bilet, cand zi de zi te sperii de preturile din magazine? Spectacol sau paine pe masa? A fi sau a nu fi? Aceasta e intrebarea.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »