Zvonoteca

Magazin Salajean 21 martie 2007 0

# Se anunta schimbari peste schimbari in ceea ce priveste traficul zalauan. Cica, vor fi achizitionate trei relantisoare, calculate pentru viteza de 50 de kilometri. Astfel ca, dragi soferi cu sange in vana, care manati pe Bulevard ca pe Corso, veti avea de-a face cu limitatoarele de viteza. Si, daca nu va potoliti, s-ar putea sa ajungeti sa circulati cu ele pe butuci, la fel ca in desenele animate Familia Flinstone.

# Mai zilele trecute a fost votat intr-o sedinta extraordinara, de 30 de minute, proiectul pentru implementarea Programului comunitar pentru amenajarea spatiilor verzi, terenurilor de joaca si sport-agrement. Nimic de comentat pana aici, insa, din cate cunoastem, multe din ceea se realizeaza nu se pastreaza. Vom trai si vom vedea… rezultatul!

# Din ce in ce mai multe ABC-uri preiau moda preturilor care le convin. Adica, in loc de pretul care este afisat pe produs, ne pomenim ca trebuie sa scoatem din buzunar cu cativa bani in plus. Ptiu` drace! Stiam ca de cativa ani este democratie si fiecare face cum il taie capu`. Da` chiar asa? Unde sunt acele institutii care aplica amenzi la tot pasul?

# Acum 2 zile, un bolid marca Mercedes, si-a incercat, se pare, franele, doar ca a ajuns sa se pupe cu parapetul de pe marginea soselei. Toata lumea s-a strans mai rau ca la circ, si care mai de care incercau a-si explica ce a putut face de a ajuns atat de sifonat. Explicatia ar fi ca nu-i mai satura Cel de Sus de vitezomania asta, care a cuprins pe cei cu masini de milioane de euro. Da-i inainte cu tupeu!

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »