Zvonoteca

Magazin Salajean 19 martie 2007 0

# Politistii au redus viteza pe bulevard, in zona industriala. Dar, fiti linistiti, nu au redus-o din cauza accidentelor, ci din cauza drumului care-i tot mai de-a moaca. Mai ales pe banda intai. Unde-s oare italienii de la Itinera, sa ne faca cu un nou bulevard? Ca cei de la unguri l-au dat gata cu tedile lor.

# Chestia aia de zvon cu duba neagra incepe sa o ia razna. Unele voci spun deja ca ea exista bine mersi, la fel si cadavrele de copii cu matele eviscerate, doar ca politia vrea sa musamalizeze tot. Prostii auzim noi la tot pasul, dar asa ceva mai rar. Si ce sa faca chinezii cu organele noastre? Oricum nu bujesc la organele lor lipsa, care-s mai mici. Mai bine ar cauta niste martieni.

# A venit primavara. Au inceput accidentele cu mopedele, motocicletele si restul alergatoarelor pe 4 roti. La multi ani, o viata scurta si rapida!

# Pe la unele spitale e batalie din nou pe posturile de directori. Toti vor sa fie sefi. Directori am avea, doctori adevarati, ba!

# De vine vreun strain de Zalau, dinspre Cluj si da peste chestia aia rotativa de se mai numeste si sens giratoriu, habar n-are care drum incotro duce. Pentru ca indicatoarele de acest fel lipsesc cu desavarsire. Poate ar fi bine de pus cate o tablita de genul: Muzeul de Istorie – drept inainte, 500 de metri.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »