Zvonoteca

Magazin Salajean 16 martie 2007 0

# In curand, in principalele intersectii din Zalau vor fi puse camere video, pentru a fi observati soferii care incalca legile. Api, daca-i ase, cred c-or ave ce vedea politistii, deoarece la modul in care circula unii si respecta culoarea rosie a semaforului, ar trebui sa zburam de pe un trotuar pe celalalt pentru a fi siguri ca nu vom pati nimic. Urmeaza sa vedem consecintele.

# Toata lumea spera ca odata cu intrarea in Uniunea Europeana oraselul nostru sa devina cat mai frumos si, bineinteles, cat mai curat. Numai ca, nimeni nu se gandeste, sau nu vrea sa se gandeasca, la halul in care au ajuns in ultima vreme unele parcari din fata blocurilor. Poate cel mai bun exemplu de acest gen este parcarea situata vizavi de Catedrala Sfanta Vineri, unde, de mai bine de doi ani, s-au schimbat niste conducte, iar de atunci nimeni n-a mai facut nimic. In curand se va ajunge ca oamenii sa nu-si mai poata parca masinile in parcarea respectiva.

# O discoteca d@aci de prin Zalau, ce poarta numele unui oras din Statele Unite, a fost amendata de curand cu o suma consistenta, pentru faptul ca intensitatea sonora depasea pragul de zgomot admis de lege, luandu-se totodata si decizia ca acea discoteca sa fie inchisa pana cand va intra din nou in legalitate. Insa, se pare ca pentru patronii discotecii respective, nu exista lege, aceasta functionand bine mersi in continuare.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »