Zvonoteca

Magazin Salajean 9 ianuarie 2007 0

# Galeria fetelor de la Debrecen a fost mult mai numeroasa decat a celor loco. Si e oarecum normal. Dupa ce un mare antrenor pierdut pe meleagurile valcene, a dat cu jula in galeria zalauana, nimeni nu mai are un chef prea pronuntat pentru a mai sustine flamura locala.

# Sperantele iubitorilor de poezie de pe strada M. Eminescu sunt pe cale sa fie destramate, dupa ce administratia locala si-a depus asfaltul doar pana in dreptul apostolicilor. De@, credinta e o mare, mare necunoscuta!

# Prin zona oborului zalauan a inceput sa creasca un munte de gunoi. Cine depoziteaza acolo resturile menajere, nu se stie sigur, dar camioanele vin unul dupa altul cu incarcatura lor pretioasa.

# Institutiile publice au inceput sa-si arate activitatea. Normal, imediat apar si ghioceii.

# Cainii vagabonzi zalauani continua cu muscaturile lor saptamanale. La fel si medicii de la urgenta, care cos ranile. Adepistii nu mai continua de mult cu strangerea de pe strazi a javrelor.

# La mai bine de o saptamana de cand cu intrarea in vigoare a taxei speciale de inmatriculare, oficialii tot scot din rucsac noi si noi noutati de platire a acestei taxe. Poate, cu timpul, chiar si ei vor ajunge sa cunoasca, pe de-a intregul, ce au votat si cum au votat.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »