Zvonoteca

Magazin Salajean 21 octombrie 2010 0

# Zalauanilor le plac baladele. Si le place sa se scoboare pe drum in jos, incurcand circulatia, tumna cum se scoborau oierii Mioritei pe deal, fara se uite in stanga si-n dreapta. Ca doar li s-o dat ochi ca sa se uite dupa fufe, nu dupa semnele de circulatie care indica doua benzi la urcare si una la coborare prin noul cartier Meses. Nuuu, ciobaniii de Zalau nu respecta niciun indicator rutier cand tre sa scoboare dealul, vin ca turma, cate trei pe un sens, incat daca vrei sa urci si tu regulamentar pe banda ta, nu ai nicio sansa. Ca sa nu te ia in bot si sa mature cu tine strada, nu-ti ramane decat sa te rogi sa le mai creasca mintea, ca nesimtirea se vede ca le-a dat pe afara.

# De cate sigur nu duce lipsa Primaria Zalau! S-au adunat vreo cateva ieri, la un eveniment ce va ramane in istoria municipalitatii, si s-au apucat, frate, sa susoteasca de nu mai intelegea nimeni ce vorbesc oficialitatile.

N-aveau nicio jena madamele ca sefu lor isi rosteste discursul, nici ca in sala se aflau si cativa invitati de pe alte meleaguri. Muierile isi continuau povestile in voie, se mai si hlizeau, ca doar nu-i armata sa ia pozitia de drepti.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »