Zvonoteca

Magazin Salajean 15 martie 2007 0

# De cateva zile mi-a ajuns la ureche zvonul cum ca strada 22 Decembrie 1918 (fosta Crasnei) nu este canalizata nici macar de o culoare. Este un semn de intrebare la mijloc, si anume, cum se poate ca cea mai veche strada din Zalau sa nu aiba canalizare? Nici macar un studiu de fezabilitate nu exista. Cum rasare cate un cartier rezidential, cum in secunda doi exista asfaltare, canalizare si alimentare cu apa. Intrebarea intrebatoare este, ce anume se mai asteapta pentru a exista acea canalizare pe strada Crasnei? Poate vreo vila a cuiva mai instarit si problema ar fi rezolvata. Cine stie?

# Se pare ca hotii zalauani si-au schimbat orientarile hotesti. De la case si masini s-au gandit ca e vremea sa fure arbori si arbusti ornamentali. Nu stiu cat de bine sunt cotati arborii pe piata si nici ce trebuinta au hotii de arbori, dar cum traim in Romania, nu mai este nevoie sa ne intrebam cine ce face si de ce. Feriti-va insa de politaii comunitari, care misuna din ce in ce mai mult pe srtada!

# Odata cu venirea primaverii, locuitorii orasului de sub Meses incep a-si face din ce in ce mai multe schimbari in apartament. Nu ca ar fi o problema, dar se pare ca ceea ce rezulta din spartul peretilor ajung tocmai in locurile nepermise. As recomanda celor care se ocupa de asa ceva, institutii cu datu@ de amenzi, sa mai dea cate o raita prin oras, pentru a vedea unde si cum sunt depozitate aceste resturi. Pentru multi Legea e facuta ca sa fie incalcata, asa ca…. amenzi placute sa aveti!

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »