Zvonoteca

Magazin Salajean 7 octombrie 2010 0

# Tare sensibilosi militienii astia de pe plaiurile salajene! Mne feri sa vrei sa-i tragi in chip in timp ce stau tolaniti in masinile proprietatea statului, parcate pe spatiul public, ca sar de doi metri, luandu-te la rost, de parca ce ditamai vedetele is ei.

# Ca tot am pomenit de sensibilitate, campion salajean la acest capitol s-a dovedit a fi nimeni altul decat Bubico al nostru. Convins ca presedintele statului citeste fituica Grajdului, seful uniunii civile loco l-a asigurat pe Big Boss ca el si toata uniunea (adica tot el), ii impartasesc durerea si ii sunt alaturi. Si noi suntem convinsi ca Base a aflat deja de gestul lui Bubi si ca a ramas profund impresionat ca mai sunt oameni care nu fac diferente intre la bine si la greu.

# Cum mergi catre Cehu Silvaniei si ajungi pe la Padurea Cristurului iti sar in ochi muntii de gunoaie menajere pe care dragii nostri conjudeteni au avut grija sa le arunce in mijlocul naturii. Adica de ce naiba sa tape plasile cu mizerii in pubelele special amplasate pe langa casele lor, cand pot sa le duca la plimbare cu masina si sa se debaraseze pe unde da Domnul? De i-ar pune cineva sa adune gunoaiele alea cu limba, n-ar mai face pe nebunii.

# De vrei sa ajungi la blocurile P7 si P19 de pe strada Dumbrava, tre sa te grabesti cat inca nu a apus soarele, altfel clar iti rupi gatul in incercarea de a cobori scarile ce duc la respectivele imobile. Nici urma de bec pe stalpii de iluminat public stradal! Si cica Primaria plateste din banii nostri o firma care sa aiba grija sa fie lumina pe drumurile din municipiu… Amu ce sa-i faci daca pe strada in cauza nu sta niciun bastan loco!?

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »