Zvonoteca

Magazin Salajean 4 octombrie 2010 0

# Asteptat cu emotie la aniversarea unei unitati medicale din judet, mai marele Salajului a tras de timp pana la limita sfertului academic, mai ceva ca o mireasa. Probabil prins in traficul aglomerat al municipiului, Marky Mark a ajuns cu 14 minute intarziere, de se invarteau sefii spitalului ca leii in cusca: Vine, nu vine? Incepem? Mai asteptam? Noroc ca si-a facut, pana la urma, aparitia si toata lumea a putut rasufla usurata.

# Soferii de pe mijloacele de transport in comun ar trebui sa urmeze cu regularitate niste cursuri de finete intr-ale condusului, pana nu-si rupe vreun calator gatul din cauza gesturilor lor buste. Mai usurel, domnilor soferi, ca nu sunteti la raliu!

# Guru-ul presei salajene cu profil agricol ne invata in ultimul numar al suplimentului scos de Grajdu cum sta treaba cu reproductia la ovine. Lasand la o parte ca n-are niciun darab de sursa de informare mentionata in tat articolul, trebuie sa-i multumim ca a facut lumina intr-un subiect atat de controversat. Veteranul graies da garantii cetitorului ca sperma bruta ii de doua ori mai buna decat aia proaspata diluata. Asa, ca sa fie eliminat orice dubiu.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »