Zvonoteca

Magazin Salajean 14 martie 2007 0

# Duba neagra cu chinezi a inrosit serverul MeSe. Asta demonstreaza clar cam ce se asteapta de la jurnalismul salajean. Nu tu politica, administratie, sport. Ci zvonuri si, daca se poate, sa fie cat mai macabre.

# Unii dintre noi chiar am dat o raita pe Meses, in cautarea chinezilor si a dubei. Dar am gasit doar cateva autoturisme parcate strategic, ceva prezervative si muuuuuuulta mizerie.

# Pe strada M. Eminescu se asteapta cu nerabdare continuarea asfaltarii strazii, care azi toamna a ajuns doar pana la portile unei biserici apostolice. Dar pot ei sta linistiti, ceilalti locuitori ai strazii, ca pana ce nu se va mai construi o alta biserica hapt in capatul strazii, eventual tot una de-a fratilor, adio asfalt. Chiar ati crezut ca asfaltul e chiar pentru toata lumea crestina?

# Peste vreo saptamana se anunta zapada. Da, e cazul sa mai vina si iarna, care e asteptata precum caderea Guvernului, a presedintelui, a primului ministru si, in general, a tuturor care au de unde sa cada.

# 15 Martie nu e doar ziua tuturor maghiarilor. E si ziua internationala a consumatorului. Da@, de mai sapam un pic, poate descoperim ca e si ziua zonelor umede, ziua internationala antifumat, antialcool, antibebi si tot restul. Daca-i bal, bal sa fie!

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »