Zvonoteca

Magazin Salajean 12 martie 2007 0

# Primavara si aerul caldut se simt deja pe strazile Zalaului, unde marlanii de la volanul unor masini ceva mai bengoase ca baracile autohtone se plimba cu geamurile jos, ca sa se auda mai tare manelele urlate in sistem saraund. In speranta ca vor prinde privirea admirativa a vreunei dame sau cea de gelozie pe catarii putere a unor masculi. Ce se aseamana, s@aduna, vorba aia!

# Printr-un cartieras din Dumbrava, ceva mai sus de un mol, niste tinerei abia iesiti din hibernare isi incercau frana de mana de la o Honda neagra, facand intoarceri pe loc. Pentru ei nu mai existau pietonii sau copiii din imprejurimi, doar dorinta de a lasa cat mai mult cauciuc pe betoane.

# Cainii comunitari sau cei din familie musca, in continuare, tot mai multi zalauani. Angajatii serviciului de ecarisaj nu mai musca pe nimeni. Oare nu li s-o fi aprobat bugetul?

# Doua zile bune pentru masculii cu epoleti. Unu si opt martie. Ocazie unica sa pupaceasca soferitele. Parca e mai bine, decat sa le bage in sanctiuni, nu?

# Un ziar scrie ca nu se vor sacrifica mieii de Paste, altul ca ba. Nici nu mai stii ce sa faci cu atata informatie. Nu ne ramane altceva decat sa ne belim singuri mielu@, pentru ca in actiunea asta independenta sigur nu-si baga nasul nici europenii, din veterinarii.

# Un politist rutier a cam fost tras de urechi, dupa ce nu a luat masuri la reclamatiile care s-au cam tot adunat pe strada lui Eminescu si a celor apostolici. Ca cand vin astia din urma la intrunire, nimeni nu mai incape de ei. Culmea, politistul locuieste chiar prin zona. O fi devenit si el frate?

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »