Zvonoteca

Magazin Salajean 9 martie 2007 0

# In sfarsit se intampla si un lucru bun in orasul de sub Meses. O data cu venirea primaverii, Primaria Zalau pune orasul la cale, adica va demara un program de salubrizare a spatiilor si zonelor verzi, precum si a carosabilului si trotuarelor. O idee buna de luat in seama nu numai de institutiile care vor participa la aceasta misiune, ci de intreaga populatie, care nu-si da interesul catusi de putin in a mentine curatenia. Vom vedea care vor fi rezultatele si cat de mult va tine aceasta curatenie. Nu de alta, dar stim ca nu sta in firea multora sa pastreze ceea ce au!

# Lucrarile efectuate in zona armonioasa au lasat urme adanci, atat in carosabil, cat si in trotuare. Au incercat muncitorii sa faca curatenie la locul de munca, insa, din pacate, a iesit mai rau decat ne asteptam. Transeele au fost astupate cu piatra, iar despre trotuare nu mai povestim. Bine ca zona e cat de cat luminata pe timp de noapte, ca de nu, aveam surpriza sa ne rupem cioantele. Atentie, dragi pietoni care circulati prin zona, pentru ca s-ar putea sa ajungeti la ortopedie daca nu sunteti atenti.

# Toata lumea spune ca oamenii imbracati in albastru din judetul nostru sunt mai… altfel decat in alte orase. Probabil ca asa o fi, insa si soferii din Zalau sunt mai… altfel. Ca nu se acorda prioritate la trecerea de pietoni sau in unele intersectii o stim cu totii, insa zilele trecute am fost martorii unei intamplari intalnite mai rar. O tanara soferita care a vrut sa-si parcheze masina in fata blocului, a parcat-o mai mult intr-a vecinului decat in parcarea propriu-zisa. Fara nici un regrtet soferita si-a luat lucrurile din masina, a inchis-o si a plecat. Oare, care o fi fost continuarea?

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »