Zvonoteca

Magazin Salajean 16 iulie 2010 0

# Economia Chinei a crescut cu 10,3 la suta in cel de-al doilea trimestru al anului in curs. Ei bine, nu credeam ca vom spune asta vreodata, Salajul trebuie ori sa se mute in China, ori sa cheme cat mai multi chinezi pe taramurile palincii de prune. Si asa un ziar mai graies din fire a anuntat falimentul judetului. Ceea ce desigur e un zvon cat China!

# Umbla vorba prin targul nenorocit al Zalaului ca sunt jurnalisti care dau cu jula prin materialele altora. Of course, tehnica e mai veche, chiar strabuna, da oare nu se va prinde nimeni de povestea asta, ma refer la cititorii care, ca de obicei, sunt mai destepti decat noi. Aviz amatorilor! Deocamdata nu dam nume.

# Noua generatie BMW X3 va ajunge in Romania la finalul anului. Pe cat punem pariu ca deja mai multi salajeni si-au comandat X3-uri din astea bengoase?

# Sunt unii, prea multi, care, agatati de partid, sapa in stanga si-n dreapta, da de s-or pricopsi cu un post caldut sub dosul la fel de inteligent ca si capul. Asa si nenica asta de la padurarii salajeni, care, in ragaiala lui neinteleasa decat la un pahar si-o manea, n-are ce face decat sa poarte vendeta lui personala (neanderthaliana de formare) prin toata padurea, creand scandaluri dupa scandaluri. Lucru care, de altfel, nu-i de mirare, avand in vedere ca cerebelul lui, a carui circumvolutini zapacesc de-a binelea bietul neuron singuratic, e la fel de neted ca un be(n)c. Si, mai devreme sau mai tarziu, o sa faca poc. Sau Boc. Nu, mai bine poc.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »