zvonoteca

Magazin Salajean 15 iunie 2010 0

#Tare harnici consilieri are muncipiul. Nici o jumatate de ora nu le-a trebuit ca sa voteze cele 37 de puncte de pe ordinea de zi. Noroc cu social-democratul Balajel, care a cerut o lamurire la unul dintre proiecte, altfel adormeau toti consilierii cu mana ridicata pentru vot. Apoi pe caldura asta… cine mai are chef de lucru?

#Doamne feri de-o defectiune in week-end pe reteaua unui operator cablu-tv din Zalau. Tre sa te rogi sa treaca zilele si sa se faca luni, poate-poate se sinchiseste echipa de interventii sa te bage in seama. In paralel, operatorii de la call-center iti promit marea cu sarea, ca mintenas vine baiatul si rezolva hiba ca sa poti vedea si tu meciurile de fotbal. Niciun bai! Noi sa platim ca prostii, ca pe ei oricum ii doare in cur de noi. Doara nu si-or strica sambata ca sa te serveasca pe tine!

#Soacra lu un sef de la o institutie care are treaba cu padurile si-o depus cerere pentru ajutorul de incalzire cu lemne. S-apoi sa mai zici ca nu exista si bosi corecti si nefuraciosi pe lumea asta!

#Musteste centrul Zalaului de cersetori! Nici ca iesi bine din magazinul ala mare din buricul targului ca sar pe tine puradeii si tigancile cu pruncii-n brate. Tre sa faci slalom printre ei tinandu-ti respiratia si avand grija mare de poseta. Ciudat, insa: in zona, niciun picior de comunitar. Politist comunitar, adica.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »