Zvonoteca

Magazin Salajean 6 martie 2007 0

# Dupa ce au facut cateva transee in zona blocurilor de langa scoala unde invata tinerii muzicieni zalauani, adeperizatii au plecat cu tot cu harlete si picamere, lasand lucrurile mai rau decat erau inaintea venirii lor. N-ar fi nici o problema, fiind deja obisnuiti cu atitudinea de lehamite a muncitorilor, insa mormanele de pamant lasate in urma lor nu prea cadreaza cu aspectul dat de gramezile de gunoi cladite cu minutiozitate pe spatiul verde. Deci, o priveliste idilica, de altfel reprezentantiva pentru noi toti.

# Cica liberalii si pedistii au facut un pact de neagresiune pe perioada campaniei pentru europarlamentare. Imi vine sa rad cu lacrimi! Pai, daca n-au rezistat sa-si dea la geoale in perioada cat au fost parteneri de alianta, credeti ca in timpul campaniei se vor abtine de la descarcarea tunurilor deja armate? Povesti de popa beat…

# In eternul si fascinantul Zalau se cumpara pamant in draci! Nu cu roaba, ci masurat cu propria capra, ce n-a trecut prin bratele… vecinului. Ceva e putred prin zona! Ori a crescut numarul mogulilor? Altfel nu ne explicam de unde atata interes pentru un teren atat de sterp.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »