Zvonoteca

Magazin Salajean 5 martie 2007 0

Un coleg de-al nostru si-a cumparat masina cu statie de amplificare. Sau o statie de amplificare cu masina. Depinde din ce punct de vedere privesti achizitia. De acum, el poate asigura linistit comentariul sportiv live pe tot terenul stadionului municipal. Hai noroc si Hai Steaua!

Peste podul garii, via Jibou, increngaturile dintre armaturi au inceput sa iasa la iveala. Spre bucuria celor care trec peste acestea cu masinile, de au impresia ca merg cu trenul. Ca doara tot prin zona cefereului suntem.

Pe la o banca noua de pe langa agentia cefereului, niste meseriasi dadeau cu burghiul in yala usii. Banuim ca nu erau spargatori de banca, dat fiind faptul ca o faceau ziua in amiaza mare. Ori, poate, tot pe chestia asta mizau si ei?

Drumul de centura est al Jiboului, care va prelua traficul greu, ca proiect e super. Doar atat ca traficul greu se desfasoara pe aialalta parte, dinspre Zalau. Asa ca, bagati mare fratilor, pentru inca un proiect nefolositor!

Dealerii de masini secondhand de import stau cu banii blocati in autoturisme. Nimeni nu mai cumpara nimic. Toata lumea se asteapta la modificari la taxa de inmatriculare. Vor veni si ele, modificarile, cu un gust amar.

Unii consilieri judeteni, de importanti ce se cred, nici nu se mai inscriu la cuvant, nici nu mai ridica mana, ci doar vorbesc – no, vorba vine, de pe pozitia stand si agitand mainile. Asta e, comportamentul civilizat nu poate fi cumparat cu nimic.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »