Zvonoteca

Magazin Salajean 26 aprilie 2010 0

# La o prajiturie deschisa de ceva luni cum mergi catre spital nu poti intra cu 15 minute nainte de inchidere si sa comanzi ceva, ca ti se spune clar si raspicat ca ai picat cam prost. Ca mai e putin pana se trag obloanele si scarile au fost deja spalate, asa ca fa bine si nu urca sa stai pe fotoliile de la etaj, ca murdaresti pe jos. Si daca tot mai e putin pan la inchidere, poti servi capucinno si fara frisca, ca doar tot in mate ti-ajunge. No, stai jos si bea repede, ca ura! si la gara.

# La unele localuri din Zalau, una comanzi si alta primesti. Tu ceri clatite, farfuria vine cu salata de fructe. Ceri ciocolata calda, esti servit cu capucinno. Ceri salata, primesti cartofi pai. Ingenioasa servire, te trezesti asteptand cu suspans venirea comenzii, sa vezi cu ce te-a pricopsit natura si bucatarul. Poate primesti in loc de dressing la salata, unul pentru dormitor. Sau poate pieptul de pui nu vine gol, ci cu sutien cu tot. Bon apetit!

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »